Зустріч поколінь

Літературно-музичною композицією і концертними номерами привітали учасників зустрічі вихованці музичної студії Полтавської школи-інтернату №2 імені Н.Крупської, учні ЗОШ         №40. Грали для ветеранів і студенти музичного училища імені Миколи Лисенка під керівництвом викладача, заслуженого діяча мистецтв України, композитора Олексія Чухрая.

– Співпрацюю із “Зорею…” з 1973 року, і не тільки співпрацюю, перша моя пісня була надрукована саме тут, – ділиться спогадами Олексій Іванович. –       5 травня, в День преси, я народився, а 7 числа – День радіо. На полтавському радіо записувались і звучать мої пісні. Тож ці журналістські свята – і мої також.

Композитора привітали з днем народження, вручили йому фірмову футболку “Зорі Полтавщини” – як одному з переможців розіграшу призів серед передплатників.

Гості вшанували пам’ять загиблих на фронті зорян, поклавши квіти до меморіальної дошки, а також до меморіального каменя на Алеї Журналістів, разом сфотографувалися на згадку, поспілкувалися за святковим столом, згадали минуле. 

– Я просто вражена такою зустріччю, взаєморозумінням молодих і ветеранів, не перестаю радіти найменшому успіху молодих колег і цих артистів, які вітали нас сьогодні, – розповідає колишній відповідальний секретар, літредактор “Зорі Полтавщини” у 1953–1980 роках  Любов Абросімова. – Вдячна всім, хто зберігає повагу до нашої професії. Я ходила на роботу, як на свято, це було свято кожного дня. Зібрався чудовий, дружний колектив, який умів і працювати, й відпочивати. Пригадую, якось організували виїзд на природу і запропонували всім взяти необхідне для приготування вареників. Як приїхали,  оголосили, що їх ліпитимуть тільки чоловіки. Скільки було сміху, дружніх розіграшів! Скільки взагалі було всього хорошого за моє трудове життя… Бажаю процвітання і всього доброго нинішнім зорянам, читачам і передплатникам газети.

Зустріч зорянських поколінь ще раз підтвердила, що наше видання береже традиції і йде в ногу з часом.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.