Дні Миколи Лисенка у Полтаві

28 березня о 16-й годині у малій залі музичного училища ім. М.В. Лисенка відбудеться концерт-зустріч із композитором Валентиною Дроб’язгіною – доцентом кафедри композиції Харківського національного університету мистецтв ім. І.П. Котляревського. Прозвучать твори композитора та її учнів.
 29 березня о 13.30 у малій залі Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г. Короленка за “круглим столом” музикознавців “Дорогами Миколи Лисенка” зберуться камерний вокальний ансамбль “Тисяча років музики” та фольклорний ансамбль ім. Павла Бакланова “Жива вода”. У їхньому виконанні прозвучать авторські твори, обробки та українські народні пісні.
30 березня о 14-й годині у концертній залі Полтавської дитячої музичної школи №1 ім. П. Майбороди відбудеться концерт “Композитори Полтавщини і України для дітей та юнацтва”.
31 березня о 18-й годині у малій залі педуніверситету пройде урочисте закриття фестивалю, на якому з концертом виступить славнозвісний народний хор “Калина”. У програмі – авторські твори митців України і Полтави, обробки українських народних пісень.
Вхід на всі концерти вільний.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.