Спорт

Окрім звіту керівництва та ревізійної комісії, на порядку денному зібрання було також питання виборів керівника, членів і кандидатів до обласної ради товариства ФСТ “Україна”.
Новим головою обласної організації ФСТ “Україна” обрано начальника управління у справах сім’ї, молоді і спорту Полтавського міськвиконкому Ігоря Кислова.

Втрачена перемога

Грою на власному полі “Ворскла” знову розчарувала своїх уболівальників, яких прийшло на стадіон минулої п’ятниці не так уже й багато. Як наголосив на післяматчевій прес-конференції наставник полтавців Микола Павлов, його підопічні вже “привчили” глядачів до того, що вони втрачають очки саме на останніх хвилинах матчу. Так трапилося й у грі з донецьким “Металургом”.
У звітному поєдинку зустрічалися сусіди по турнірній таблиці. В разі перемоги полтавці випередили б суперників і могли б закріпитися в “десятці”. У підсумку ж “ворскляни” опустилися ще на одну сходинку, наблизившись до небезпечної зони.
Перша половина зустрічі пройшла за рівної гри. Небезпечних моментів біля воріт обох команд майже не виникало. На неточний удар Дімітрова полтавці відповіли пострілами Громова і Чеснакова. Одразу після перерви активніше заграли господарі, яким удалося забити перший м’яч у весняній частині чемпіонату. На 51-й хвилині після двоходівки Маркоскі–Осипенко останній головою скинув м’яч вздовж воріт, де на нього вже чекав Янузі – 1:0. Він міг закріпити успіх команди на 77-й хвилині, але трішки не вистачило майстерності. На 64-й хвилині стовідсоткову нагоду подвоїти рахунок втратив Громов. А потім, уже вкотре, зіграло “футбольне правило”… На останніх хвилинах матчу після виконання стандарту ніким не прикритий Аделейе “розстріляв” ворота Долганського – 1:1 (до речі, цей футболіст забив у ворота полтавців і в матчі першого кола). У компенсований арбітром час наші земляки намагалися вирвати перемогу, але не змогли.
Наступну гру полтавці проведуть на своєму полі у неділю, 3 квітня, із ПФК “Севастополь”. Початок матчу – о 15.30.
Результати інших матчів 22-го туру: “Зоря” – “Оболонь” – 1:0; ПФК “Севастополь” – “Карпати” – 3:1; “Кривбас” – “Металіст” – 0:0; “Металург” З – “Таврія” – 2:2; “Дніпро” – “Динамо” – 1:0; “Шахтар” – “Волинь” – 4:0; “Арсенал” – “Іллічівець” – 3:1.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.