Енергетика характеру, життя, професії

З півстолітнього виробничого стажу Миколи Андрусенка понад сорок років віддані енергопостачанню Машівського району – справді гідна шани трудова біографія. Свого часу, повний енергії та молодих сил, він був призначений начальником Машівського РЕМ. Скільки відтоді змін та реорганізацій зазнала служба, Микола Якович знає на власному досвіді, адже майже весь цей час залишався на чолі машівських енергетиків. По-різному давались йому ті чи інші рішення, багато сил поглинало неодноразове реформування. Але то був його внутрішній клопіт, що аж ніяк не відбивався на дієздатності служби: жителі району завжди були впевнені в ефективній повсякденній роботі її працівників, у оперативних роботах із відновлення ліній енергопостачання після складних погодних умов.
Нещодавно колектив Машівської філії ВАТ “Полтаваобленерго”, подякувавши Миколі Яковичу Андрусенку за багатолітнє ефективне керівництво, провів його на заслужений відпочинок. На урочистості прибули заступник голови обласної ради Володимир Марченко, який, до речі, свого часу був учнем Миколи Андрусенка в професії, голова правління ВАТ “Полтаваобленерго” Євген Засіменко.
…Знову припнувши човна на березі й розпрощавшись із лебедями, Микола Якович повертається до свого дивовижного саду. Бо яким би той ще міг вирости, коли господар дбає про кожну квітку, з любов’ю клопочеться біля бджіл… І все навколо, ніби відчуваючи позитивну енергетику господаря, відгукується до нього з такою ж теплотою і щедрістю.
aМикола Андрусенко (праворуч) ділиться професійним досвідом із молодшими колегами Оксаною Турлюн і  Володимиром Онищенком.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.