Тепло в душі і в домі

Звертаючись до присутніх, Олександр Удовіченко підкреслив, що обласна влада й надалі буде всіляко підтримувати сільські громади і фінансово, і організаційно, особливо ті, мешканці яких активно залучаються до вирішення нагальних проблем, де злагоджено працюють для втілення соціальних програм виконавча влада, органи місцевого самоврядування та бізнесові структури, а Семенівський район якраз може бути прикладом у цьому плані. Нині обласній владі вдалося знайти порозуміння з підрядними організаціями, зокрема ТОВ “Кіберпласт-Україна”, які вкладають кошти у будівництво підвідних газопроводів.
Володимир Онищенко наголосив, що програма, з якою йшли на вибори Президент України Віктор Янукович, Партія регіонів, сьогодні активно втілюється в життя. Він  зокрема відзначив високий професійний рівень і енергію, з якими береться до вирішення проблем району і його колега Сергій Полупан.
Мешканців Василівки із значною подією у житті села привітали голова райдержадміністрації Валерій Книш, голова райради Ольга Мохун.
Сільський голова Юрій Романюк та член кооперативу “Факел” Валентина Вакуленко від імені односельців подякували керівникам обласної та районної влади, всім, хто докладав зусиль для того, щоб давня мрія василівців стала реальністю, висловили задоволення від того, що не помилилися у своєму виборі, коли довірили владу Партії регіонів.
Завершилися урочистості ще однією приємною подією: учням та вчителям Василівської й Брусівської шкіл вручили новеньку побутову та комп’ютерну техніку.
Запалюючи “блакитний вогник” у Василівці, голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко акцентував, що обласна влада й надалі приділятиме увагу газифікації віддалених районів, зокрема Семенівського, Гребінківського, Глобинського. На це залучатимуть кошти нафтогазового комплексу, державної субвенції, обласного бюджету.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.