Семенівський район газифікують

До 8 березня планують запалити блакитний вогник у селі Василівка. Роботи підрядниками виконані вже на 98 відсотків. Деякі недоліки обіцяють усунути до 20 лютого. Питання газифікації в районі курирує особисто Володимир Онищенко. Він розповів, що Василівка вже не перший населений пункт, до якого підвели блакитне паливо. Зокрема, у Заїченцях у грудні 2010-го було газифіковано 87 садиб.
Поки що через нестачу коштів не вирішено питання будівництва головного газорегуляторного пункту (ГРП). Та вихід із ситуації все ж таки вдалося знайти, запевняє перший заступник голови РДА, депутат обласної ради Сергій Полупан. Завдяки співпраці керівництва облдержадміністрації, обласної ради і райдержадміністрації придбання ГРП профінансовано за рахунок двох організацій. “Полтавазернопродукт” на цю справу виділив
120 тис. грн, а приватне підприємство “Граніт-Агро” – 80 тис. грн. ГРП обслуговуватиме села Криворудської та Степанівської сільських рад.
До кінця року планують прокласти газ у щонайменше 5 сіл Семенівського району. Також у перспективі – проведення газопроводу в напрямку сіл Оболонської сільської ради.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.