Залишив добрий слід на землі

Усі, хто знав Віталія Івановича, хто працював із ним, з глибокою скорботою сприйняли звістку про його смерть. Смерть, яка передчасно забрала від нас справжнього патріота України, коханого чоловіка, турботливого батька, надійного й вірного друга. Втрату, якої зазнали його родина, колектив підприємства, друзі, важко усвідомити.
Віталій Іванович високо цінував дружбу. Чуйний, людяний і щедрий, він завжди був готовий прийти на допомогу і доброю порадою, й конкретною справою.
Із 30 років трудового стажу 22 роки Віталій Іванович Коп’як присвятив споживчій кооперації. Він був яскравою, творчою особистістю, обдарованим спеціалістом у своїй галузі. Володів глибокими знаннями і великим досвідом, якими охоче ділився з колегами. Вирізнявся винятковою працьовитістю й відданістю своїй справі, здобув заслужену повагу й авторитет у всіх, хто його знав.
Для нього, здавалося, не було неможливого. Він вчив діяти швидко, але надійно та якісно. Понад усе ставив чесність, справедливість, надійність, ефективність, професійну етику. Це були його вимоги до себе, до своїх друзів, колег. Для трудового колективу Віталій Коп’як залишиться в пам’яті як ініціативний, принциповий і вимогливий керівник, обов’язковий у вирішенні службових питань.
Віталій Іванович Коп’як був людиною активної громадянської позиції. Він відбувся не тільки як професіонал, а й як особистість, яка своєю життєвою силою об’єднувала однодумців.
Передчасна смерть Віталія Івановича залишила сім’ю без  безмежно люблячого й турботливого чоловіка і батька. Втрата непоправна для всіх, хто знав Віталія Івановича Коп’яка. Але світла пам’ять про нього збережеться на довгі роки.
Колеги, друзі, рідні.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.