Освіта

З 2009 року, коли фундація тільки розпочинала діяльність, у полі її зору були претенденти на звання номінанта Фонду “Повір у себе” лише з Полтавщини. Тоді мрія збулась у 56 юнаків і дівчат. Згодом Фонд узяв під опіку талановиту молодь і з інших областей України. 2010-го із заявками до нього звернулося вже 850 претендентів.
“Повір у себе” – один із 8 вітчизняних фондів, що опікуються освітніми проектами. Втім, за обсягами проплат, як запевняє заступник голови правління Фонду Ірина Коваленко, він – безсумнівний лідер. Адже за вибором випускників шкіл Фонд укладає угоди на навчання навіть із найпрестижнішими вузами країни – Національним університетом “Києво-Могилянська академія”, Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, з багатьма іншими вузами, забезпечує студента стипендією в розмірі від 500 до 1000 гривень (в залежності від успіхів) та оплачує його проживання в гуртожитку.
Важливим підтвердженням благочинності підтримки, яку надає Фонд “Повір у себе”, є, зокрема, той факт, що він не передбачає жодних зобов’язань для студента по закінченні навчання. Нині співробітники Фонду розробляють новий проект співпраці з навчальними закладами різних країн світу щодо організації практики для студентів, якими опікується Фонд.

Вікторія КОРНЄВА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.