Полтавська марка

– Спочатку було дуже важко знаходити клієнтів, адже в ті часи люди більше довіряли державним підприємствам, а наше було приватним, тож до нас ставилися
з певною недовірою, – згадує Анатолій Федорович. – Але ми працювали на совість, намагалися вкладатися в обумовлені строки виконання робіт і цим почали потроху здобувати авторитет. У той період розпочалася масова газифікація сіл, і ми пропонували послуги з прокладання вуличних і підвідних газопроводів.
У перші роки діяльності ТОВ НВП “Нафтогазсервіс” спеціалізувалося на будівництві підвідних та вуличних газопроводів, виконанні робіт із облаштування нафтових і газових свердловин. Через кілька років успішної роботи підприємству вдалося закріпитися на газовому ринку і розширити спектр діяльності. Почали надходити складніші замовлення – на облаштування нафтогазових родовищ, будівництво промислів, прокладання нафтогазопроводів-шлейфів та магістральних нафтогазопроводів. Підприємство долучилося й до реконструкції, будівництва нафтогазопереробних заводів та інших стратегічних об’єктів вітчизняного нафтогазового комплексу.
Нині виробнича база ТОВ НВП “Нафтогазсервіс” знаходиться на межі Гадяча й Біленченківської сільської ради.
– Зараз техніки на базі майже немає, вона вся – на об’єктах, – розповів директор ТОВ НВП “Нафтогазсервіс” Анатолій Попельнюх. – Наше підприємство співпрацює з більшістю нафто- й газовидобувних компаній, які діють на території Полтавської області.
Загалом за роки діяльності ТОВ
НВП “Нафтогазсервіс” проклало понад 300 км магістрального газопроводу на замовлення Полтавського й Харківського ГПУ, більше 1000 км нафтогазопроводів-шлейфів, облаштувало й підключило 81 газову та 29 нафтових свердловин, спорудило і здало в експлуатацію 12 майданчиків установки комплексної підготовки газу й нафти…
З року в рік зростають обсяги виробництва підприємства “Нафтогазсервіс”. Так, якщо у 2006 році воно виконало робіт на суму 17,2 млн грн, то у 2008 році – 57 млн. Нині ТОВ НВП “Нафтогазсервіс” – одне з найбільших платників податків у Гадяцькому районі: його відрахування складають близько чверті всіх районних податкових надходжень.
Колектив ТОВ НВП “Нафтогазсервіс” – це близько 150 фахівців найвищого кваліфікаційного рівня, більшість із яких відшліфували свою майстерність саме на цьому підприємстві.
Секрет успіху свого підприємства Анатолій Попельнюх вбачає у працьовитості, наполегливості й професіоналізмі. Вже 5 років поспіль ТОВ НВП “Нафтогазсервіс” входить до п’ятірки кращих у Міжнародному економічному рейтингу “Ліга кращих” серед найуспішніших підприємств України у своєму класі й за профілем діяльності, а у 2009 році йому вдалося вибороти лідерство.
– Я не розумію, як це – жити одним днем, – говорить Анатолій Попельнюх. – Я звик працювати на перспективу і для людей.
Свої слова він втілює в конкретні справи: працівники підприємства вчасно і в повному обсязі отримують одну з найвищих у районі заробітну плату, премії, подарунки до свят, мають повний пакет соціальних гарантій. При підприємстві є пасіка, а в його штатному розкладі – посада пасічника. Тож робітники цілий рік забезпечені цілющим медом. Біля офісу виробничої бази ТОВ НВП “Нафтогазсервіс” росте й плодоносить яблуневий сад, а на межі промислової площі шумлять берези. Не залишаються поза увагою Анатолія Попельнюха й ті, хто потребує допомоги, підтримки, – гадяцькі ветерани й чорнобильці, інваліди. Надається допомога і юним спортсменам. За власні кошти підприємство “Нафтогазсервіс” для соціально незахищених влаштовує свята, закуповує подарунки. Анатолій Попельнюх переконаний: чесно й віддано працювати та допомагати ближньому – святий обов’язок кожного, хто поважає себе і прагне бути успішним.
aРобітники Андрій Косенко, Олег Коробка, Анатолій Житник, Ігор Сук, В’ячеслав Філіпенко і виконроб Андрій Стогній.
aЗавідуючий виробничою базою ТОВ НВП “Нафтогазсервіс” Микола Трикоз, директор Анатолій Попельнюх, голова Гадяцької райдержадміністрації Володимир Беседа.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.