Актуально

Як показав аналіз анкет, переважна більшість опитаних задоволені рівнем партнерських відносин між представниками податкових органів області та платниками податків. Кількість тих, хто дотримується такої точки зору, складає 99% опитаних. Лише 1% респондентів не погоджуються з цим. За підсумками опитування в 2010 році 85% платників податків, які зверта-лися до податкових органів за роз'ясненням окремих положень податкового законодавства,  вдовольняли консультації, що їм надавалися. Громадський моніторинг показав, що 71% анкетованих були задоволені рівнем розгляду звернень громадян та платників податків керівниками органів податкової служби області.
Підбиваючи підсумки дослідження думки полтавців стосовно діяльності податкових органів області, з'ясувалося, що 84% анкетованих поставили податківцям області "відмінно" та "добре" за п'ятибальною шкалою. 16% полтавців оцінили рівень виконання податківцями своїх функціональних обов'язків на "задовільно", а 0,2% опитаних поставили  "двійку".
2010 рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. 2011 рік – це рік змін і реформ.  Поворотний час в економіці та політиці, запровадження Податкового кодексу України, це – новий доленосний період в житті нашої держави. Період, коли саме працівники податкової служби повинні знаходитися на передовому краї та в авангарді просвітницького руху для платників податків. Завдяки нашим спільним зусиллям актуальна інформація про зміни в податковому законодавстві вчасно надходитиме до платників податків, а державна та місцеві скарбниці отримають вагомий внесок від сумлінних платників податків Полтавщини. Завдання податкової служби області полягає не лише в своєчасному наповненні державної скарбниці, а й у допомозі платникам податків, сприянні у веденні бізнесу, розквіту власної справи. Саме завдяки постійній співпраці з тими полтавцями, які сумлінно виконують свій конституційний обов'язок, нам вдається досягати найважливішого – забезпечувати високий рівень добровільної та своєчасної сплати податків до місцевих бюджетів нашого краю.

Сергій МІЩЕНКО
Голова ДПА у Полтавській області
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.