Традиції

Напередодні дня Святого Миколая голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко відвідав вихованців Кобеляцької спеціалізованої школи-інтернату, де разом із заступником голови ОДА Олександром Ковалем, начальником головного управління освіти і науки ОДА Володимиром Мирошниченком, головою райдержадміністрації Анатолієм Таранушичем, головою районної ради Юрієм Тагадюком привітав дітлахів зі святом. Вони передали закладу телевізор, цифровий фотоапарат, а дітям – солодощі.
Гості також взяли участь у відкритті реконструйованого боксерського залу Кобеляцького НВК № 3. Олександр Удовіченко передав у подарунок юним атлетам спортивний інвентар на загальну суму 10 тисяч гривень.

***

Переддень свята яскраво запам’ятався вихованцям Полтавської спеціалізованої школи-інтернату №1 І–ІІІ ступенів. З нагоди дня Святого Миколая для дітлахів влаштували театралізоване дійство. Голова обласної ради Іван Момот вручив дітям солодощі, подарунки.
Іван Момот побував також в обласному центрі соціального захисту дітей “Любисток”. Він наголосив, що діти, позбавлені батьківського піклування, не залишаться без тепла і турботи, адже обласна рада робить все для цього. Вихованці “Любистку” були дуже раді “миколайчикам”, провели імпровізований зворушливий концерт.

***

Служба у справах дітей обласної державної адміністрації до дня Святого Миколая в обласному академічному ляльковому театрі організувала для маленьких соціально незахищених полтавців святкове дійство, яке запам’ятається їм надовго. На свято запросили майже 300 діток із 12 районів та 3 міст області. Всі вони отримали солодкі подарунки та вітання від голови обласної державної адміністрації Олександра Удовіченка. Заступник голови – керівник апарату ОДА Валерій Пархоменко наголосив:
– Хочемо, щоб цей день запам’ятався діткам і вони в очікуванні дива отримали подарунки. Дарувати добро і бачити радість в очах дітей – найбільша радість для дорослих.
Малеча насолоджувалася казковою виставою “Попелюшка”, яку для них подарували актори обласного академічного лялькового театру.

***

У спеціальних навчально-виховних закладах області з “миколайчиками” також побували перший заступник голови обласної ради Володимир Онищенко, заступники голови облдержадміністрації Віктор Животенко, Борис Галушко, Володимир Замикула та інші посадовці.

Вікторія БЕЗДУДНА
Тетяна НАЗАРЕНКО
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.