Конкурси

Захід проводився при підтримці відділу у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації, управління у справах сім'ї, молоді та спорту міськвиконкому, обласного молодіжного центру праці.
– Зараз серед молоді мало бажаючих здобувати профтех-освіту, – зауважив директор центру Анатолій Безпалюк. – Отож конкурс проводився для популяризації робітничих професій.
Під час першого етапу змагань учасники конкурсу демонстрували свої вміння у майстерні ПТУ № 9, де на токарному верстаті вони виготовляли різні деталі. Перед роботою кожен із конкурсантів пройшов інструктаж із техніки безпеки у формі бліцопитування.
Другий тур конкурсу складався з трьох питань для кожного учасника. У проміжках між відповідями у актовому залі політехнічного коледжу виступали учасники  художньої самодіяльності. А в холі на третьому поверсі діяла виставка кованих виробів студента коледжу Олега Фіктянова.
За результатами змагань перше і друге місця здобули учні профтехучилища № 9 В'ячеслав Орисенко і Олег Денисенко, третє – розділили Максим Ступор (на фото) та Артем Зацарицин. Оцінювало конкурсантів журі, до складу якого увійшли представники ВАТ "Полтавський турбомеханічний завод", ОАО "Полтавський автоагрегатний завод", Полтавського політехнічного коледжу та ПТУ №9.

Тетяна ТИМЧЕНКО
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.