Виконавча влада

Лише за умови розуміння конкретних планів і дій влади, надання логічних доказів необхідності проведення тієї чи іншої реформи суспільство сприйматиме кроки влади адекватно. Проте, як не прикро, фахівці виконавчої структури і галузевих служб далеко не завжди готові виявити ініціативу щодо роз'яснення дій або надати фаховий коментар з приводу питань і проблем, що виникають, зазначив начальник головного управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації Микола Перепелиця. Водночас заступник  начальника цього ж управління Юрій Варченко, який доповідав про організацію системи роз'яснювальної роботи з пріоритетних питань державної політики, наголосив, що форми інформування громадян можуть бути найрізноманітніші – від виступів у ЗМІ й розповсюдження прес-релізів до ток-шоу на телебаченні. Не слід управлінським структурам ігнорувати і проблеми, що порушують журналісти у своїх матеріалах на шпальтах газет та в радіо- й телеефірах.
Головне управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації розробило пропозиції щодо створення в області системи інформаційно-роз'яснювальної роботи й виступає координатором дій.
Учасники наради обговорили також практичні аспекти проведення консультацій з громадськістю та діяльності громадських рад при місцевих органах виконавчої влади і місцевого самоврядування.

Людмила САМОЙЛОВА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.