Передплата-2011

Сто поштовиків працюють у районі, більшість із них – листоноші. 23 тисячі примірників періодики  доставляють вони великобагачанцям.  Населення району – 26 тисяч людей. Тож на кожного жителя припадає приблизно одне видання.
Галина Фесенко повідомила, що у районі 26 поштових відділень. Кожна листоноша на дільниці обслуговує у середньому 145–150 дворів. Добре працюють Любов Головня та Ніна Велика з села Остап’є, Валентина Недосвітій і Віта Моргун із Рокити, Світлана Даценко з Мар’їнського, Олена Джугань і Тетяна Онупко з Великої Багачки та інші, віддані своїй справі, трудівниці. Між селами великі відстані, які листоноші долають самотужки. Допомагають місцеві сільгосппідприємства і сільські ради. Працівниці вдячні їм за подаровані велосипеди, паливо для обігріву поштових відділень.
Нині проходить реконструкція виробничих будівель. Так, у селі Попове незабаром планують відкрити нове приміщення  сільського відділення зв’язку. В Подолі при підтримці сільради та районного керівництва триває ремонт сільської пошти.  
Листоноші – бажані гості в кожній оселі. Великобагачанські поштовики розповіли, що популярністю серед їхніх земляків користується “Зоря Полтавщини”. Адже це – газета рідного краю.

Ганна ЯЛОВЕГІНА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.