Акції

Часу для тих, хто готовий підтримати доброчинну ідею, ще вдосталь. Акція триватиме до 20 грудня нинішнього року. Вона – черговий сюрприз дітям від “Укрпошти” до новорічних свят. Цим задумом  підприємство, до речі, вже традиційно намагається і вплинути на формування інтересів читацької аудиторії, і підтримати вітчизняних видавців.
На всіх, хто бажає стати учасником акції “Подаруй дитині радість читання!”, в кожному поштовому відділенні вже чекає інформація про дитячі соціальні заклади, тут же можна ознайомитись і з переліком видань для дітей різних вікових груп, що допоможе вибрати найдоречніший для них подарунок. Окрім того, всі ці дані вміщені й на сайті “Укрпошти” (www.ukrposhta.com).
 Доброчинець може передплатити одне чи більше видань на 2011 рік (12 місяців) для будь-якої кількості закладів. Найактивніші учасники акції отримають від її організаторів сувеніри на згадку. Втім, головною нагородою буде, звісно ж, вдячність юних читачів, які з нетерпінням чекатимуть чергового номера улюблених газет і журналів.

Вікторія КОРНЄВА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.