Полтавщина

“Ми повинні організувати виборчий процес так, щоб люди прийшли на дільниці й проголосували. Для цього повинні бути створені умови на виборчих дільницях – опалювались приміщення, була в наявності належна кількість кабінок та скриньок для голосування. Вибори повинні пройти максимально прозоро – за участю спостерігачів від політичних партій та громадських організацій, а також представників засобів масової інформації”, – наголосив він.

У мале село прийшов газ

Підвідний газопровід протяжністю 3 кілометри нещодавно ввели в експлуатацію в невеликому селі Василе-Устимівці Покровської сільради Зіньківського району, повідомляє агентство “Новини Полтавщини”. Тут мешкають понад 200 селян.
– Газифікувати свої оселі люди у Василе-Устимівці хотіли ще з 1995 року, та все не вдавалося. Кілька разів складали проектну документацію, але все безрезультатно. Лише цього року газ зрештою прийшов у село, – говорить Покровський сільський голова Олександр Скрипник.
Відтепер діє у Василе-Устимівці й шестикілометровий вуличний газопровід. 20 будинків уже опалюються газом, до кінця нинішнього року планується підключення усіх садиб села.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.