Шахраї-“агітатори”

Повагавшись, учителька погодилася. “А може, і вам чимось допомогти? – запропонував “добродій”. – Наша політична партія зараз розвозить по країні офісну та побутову техніку за суто символічну ціну”. Порадившись із донькою, жінка замовила комп’ютер, пральну машину та телевізор. “Усе це обійдеться вам у три тисячі гривень, – заявив Микола Васильович, – якщо ціна влаштовує, то товар привеземо протягом години”.
Вже за п’ятнадцять хвилин у двері квартири Ольги Іванівни (ім'я змінено) подзвонили. На порозі вона побачила знайомого “кандидата в депутати”: “Машина зараз розвантажується біля школи, за декілька хвилин буде під вашим будинком. Коли привезуть техніку, дасте хлопцям по п’ять гривень за те, що занесуть її до квартири”. Жінка була щиро рада, сумлінно розрахувалася з “кандидатом” і стала чекати. Але автомобіль із технікою так і не приїхав…
Правоохоронці встановили, що чоловік, який назвався кандидатом у депутати, – самозванець. Вирішується питання про порушення за фактом кримінальної справи.
До міліції також звернулося кілька полтавців із повідомленням про те, що невідомі особи  під приводом агітації за політичну партію приходили до їхніх помешкань і, відволікаючи увагу господарів, викрадали цінності. Отож правоохоронці нагадують, що не слід довірятися випадковим знайомим, які б золоті гори вони не обіцяли.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.