Ситуація

За повідомленням прес-служби облдержадміністрації, минулої п’ятниці керівництво ВАТ “Полтавський хлібокомбінат” повідомило про ситуацію обласну владу. У понеділок, 4 жовтня, заступник голови облдержадміністрації Борис Галушко провів нараду з цього питання за участю керівників хлібокомбінату, ВАТ “Полтавагаз”, управління з питань розвитку споживчого ринку, сфери побутових послуг та підприємництва облдержадміністрації.
Ситуація, що склалася на хлібокомбінаті, – це винятково помилки менеджменту підприємства, вважає Борис Галушко. Півтора місяця тому на ВАТ “Полтавський хлібокомбінат” вже була подібна ситуація, але тоді облдержадміністрація втрутилася у справу і допомогла відновити газопостачання.
Борис Галушко під час наради звернувся до міської влади Полтави з рекомендацією більш відповідально ставитися до роботи ВАТ “Полтавський хлібокомбінат”, адже це підприємство постачає хліб переважно мешканцям міста.
Водночас прес-служба міської ради повідомляє, що “ситуація під контролем і регулюється міською владою. У міськвиконкомі була проведена нарада з хлібопекарями. Надійшло багато пропозицій від районів області, інших областей, які готові постачати продукцію у потрібній кількості. Заступник міського голови Лідія Логвин запевняє, що у Полтаві не буде проблем із хлібом”.

Наталія ВІСИЧ
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.