Цілодобові чергування, роз’яснювальна робота

Голова Котелевської районної державної адміністрації Тетяна Корост:
– У районі створений штаб, ведуться цілодобові чергування, проводиться роз'яснювальна робота серед населення через засоби масової інформації та розповсюдження листівок. Обмежено в'їзд до місць відпочинку на пікніки. У готовності перебувають пожежні машини, пристосовано знаряддя, зокрема бочки з водою, визначено також місця для забору води на випадок лиха. Всі поля у районі вже оброблено, солому зібрано. У соснових лісах на території району дороги перекриті, встановлено попереджувальні знаки. Тимчасово призупинені роботи із заготівлі лісу.  
Голова Гадяцької районної ради Анатолій Цимбал:
– У районі створено мобільні групи, до яких залучено правоохоронців та єгерів мисливського господарства, котрі добре знають навколишні ліси. Вони проводять об'їзд території. Сільгосппідприємства, в яких поля підходять до лісів, наприклад, у селах Веприк і Соснівка, на 20 метрів обмежували лісові насадження.
Гадяцький міський голова Тетяна Савченко:
– У селі Хитці, на території міського сміттєзвалища, трапилися загорання, причиною яких стало самозаймання. Для гасіння було залучено техніку газопромислового управління та пожежну машину.
Новосанжарський селищний голова Андрій Река:
– У держлісгоспі, що знаходиться на території селищної ради, ми посприяли встановленню оглядової вежі. Широко проводимо роз'яснювальну роботу серед населення, попереджаємо про заборону спалювати траву, стерню. Треба відзначити, що люди дуже серйозно ставляться до загрози пожеж і дотримуються правил протипожежної безпеки.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.