Всі дороги ведуть на ярмарок

Як зазначив перший заступник начальника головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Ілля Чередниченко, цього року участь у роботі ярмарку візьмуть і представлять свою продукцію шість провідних промислових підприємств області: ТОВ “Кременчуцький автоскладальний завод”, ВАТ “Кредмаш”, ВАТ “Крюківський вагонобудівний завод”, ВАТ “Кременчуцький колісний завод”, ВАТ “Електромотор” та ВАТ “Галещинамашзавод”. Для них розроблена попередня схема розміщення на території ярмарку. З метою задоволення потреб населення у пасажирських перевезеннях автотранспортом до Сорочинського ярмарку буде залучено додатковий автомобільний транспорт, удосконалено графік руху пасажирських та електропоїздів, налагоджено роботу електронного, телефонного, поштового зв'язку.
Начальник управління Державтоінспекції ГУ МВС України в Полтавській області Олександр Штепа поінформував про роботу, спрямовану на уникнення аварійних ситуацій на період ярмаркування.
Про підсумки роботи головного управління Держкомзему в Полтавській області та його територіальних підрозділів у районах у першому півріччі звітував начальник головного управління Григорій Шарий. Йшлося про інвентаризацію та нормативну грошову оцінку земель, встановлення меж населених пунктів, розмежування земель державної та комунальної власності, видачу державних актів на право власності на земельні ділянки, хід приватизації земельних ділянок громадянами (малу приватизацію), здійснення заходів з охорони земель тощо.
Начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Людмила Корнієнко, заступник начальника головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Костянтин Батеко, керівник Зіньківського виробничого управління житлово-комунального господарства Володимир Чопенко, т.в.о. директора дочірнього підприємства ВАТ ДАК “Автомобільні дороги України” “Полтавський облавтодор” Анатолій Петлюх поінформували про стан виплати заробітної плати в господарствах та організаціях області.
Лідія ВІЦЕНЯ
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.