Мужність і звитяга “крилатої піхоти”

Цього року повітряно-десантним військам виповнюється 80 літ. За цей час золотими літерами у ратний літопис вписані подвиги десантників у роки Великої Вітчизняної війни, при виконанні інтернаціонального обов'язку в Афганістані та Югославії. Нині славні традиції своїх попередників продовжує особовий склад аеромобільних військ, що наполегливо удосконалює бойовий вишкіл і професійну майстерність, вносить вагомий вклад у підвищення бойової могутності Збройних сил України.
З нагоди 80-ї річниці з дня заснування повітряно-десантних військ 2 серпня ц.р. об 11-й годині у храмі Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії у Полтаві пройдуть  молебень і освята прапора Полтавської обласної громадської організації ветеранів повітряно-десантних військ "Союз десантників". О 12-й годині святкування продовжиться у міському парку "Перемога", де виступатимуть вокально-інструментальні ансамблі "Голубі берети", "Контингент", демонструватимуть вправність члени молодіжної громадської організації юних десантників "Гвардія".
Правління обласної громадської організації "Союз десантників" щиро вітає ветеранів "крилатої піхоти" з пам'ятною датою, зичить чистого неба, здоров'я і добробуту.
Василь ХИТРИЙ
Голова обласної громадської
організації "Союз десантників"

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.