Фестиваль журналістики

Переправившись Дніпром до острова Мужності, журналісти вшанували пам’ять загиблих воїнів у роки Великої Вітчизняної війни. Не обійшлося й без екскурсій містом та до ВАТ “Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат” і його музею.
Завершився фестиваль прес-конференцією, яку провів міський голова Комсомольська Сергій Супрун за участю начальника відділу туризму і курортів Полтавської облдержадміністрації Лариси Онищук, начальника міського відділу культури і туризму Ірини Зеленської, голови Асоціації журналістів “Туристичний прес-клуб України” Ігоря Слісаренка.
Зокрема, міський голова Комсомольська зазначив, що міська програма розвитку туризму на 2010 рік враховує накопичений досвід цієї галузі в області та Україні й створює сприятливі умови для розробки комплексної програми як стратегічного напряму розвитку туристичної привабливості міста.
У свою чергу Ірина Зеленська оприлюднила інформацію про наміри зробити подання до Міністерства культури та туризму про те, щоб Комсомольськ став одним із пілотних серед малих міст України зі створення регіонального туристичного продукту з нульового варіанта.
Асоціація журналістів “Туристичний прес-клуб України” на завершення підписала з міською владою Комсомольська меморандум про подальшу співпрацю, зобов’язавшись висвітлювати у різних виданнях і на телебаченні най-яскравіші туристичні події міста упродовж поточного року.
Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.