Приємні подробиці

 Вони вручили медалі вчорашнім школярам, серед яких уже нині є непересічні особистості. Олександр Костюкович (школа №3) – наймолодший 14-річний випускник, ім’я якого внесене до банку даних Фонду “Україна ХХІ століття”, переможець всеукраїнської олімпіади з біології, Владислав Герасименко (гімназія №9) і Валерія Дашко (школа №37) – золоті голоси Полтави, переможці всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсів, Наталія Пасічник (школа №5) – переможниця інтернет-вікторини “Магістр Онлендіт”, Єлизавета Прудка та Анастасія Кузьменко (школа №13), яким Міністерство освіти Франції видало дипломи міжнародного зразка за знання французької мови, Петро Шишкін (навчально-виховне об’єднання №14) та Юлія Кравцова (ліцей №1) – переможці всеукраїнських олімпіад з історії та англійської мови, Микола Пашинський (школа №4) – володар європейських і міжнародних кубків зі спортивно-бальних танців, Павло Богодистий (школа №8) – чемпіон України з карате, переможець обласного конкурсу “Здіймайся до зір, наше слово про мир!”, Владислав Лях (гімназія №31) – завдяки перемозі у міжнародному конкурсі творів на тему суспільної психології він отримав можливість навчатися у Польщі. Та, власне, кожен із медалістів має успіхи в навчанні, громадському житті…
Тільки перемог у житті побажав випускникам-медалістам міський голова Андрій Матковський:
– Тут зібралися талановиті, творчі, наполегливі молоді люди, які, здобувши право на медаль, уже підкорили свою першу вершину в житті.
Міський голова поділився з молоддю формулою успіху: багато мріяти, працювати, радіти власним успіхам, нікому не заздрити, сприймати життя з оптимізмом.
Услід за святом останнього дзвоника і врученням медалей в середніх навчальних закладах пройшли випускні вечори. Попрощавшись з рідною школою і вчителями, випускники зустріли перший світанок свого дорослого життя. Нехай він буде безхмарним, і на нелегких дорогах нехай завжди супроводжує їх успіх.

Ганна ЯЛОВЕГІНА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.