Поштовий зв’язок

– Ми мусимо пам'ятати тих, хто заплатив непомірно високу ціну за перемогу над ворогом під час Великої Вітчизняної війни. У книгах, піснях, віршах, поштових марках повинен бути увічнений неоціненний подвиг воїнів-визволителів, –  зазначив Олександр Удовіченко, звертаючись до присутніх.
Саме він і здійснив погашення святкового маркованого конверта спеціально до свята виготовленим штемпелем. Свої підписи на них залишив і голова облради Володимир Марченко.
Як пояснила начальник Полтавської дирекції УДППЗ "Укрпошта" Наталія Чепурна, один із конвертів буде переданий на зберігання до Полтавського краєзнавчого музею, а декілька – подаровано ветеранам Великої Вітчизняної війни.
Кожен із відвідувачів Полтавського поштамту протягом 9 травня мав унікальну можливість придбати  марковані конверти зі спеціальним штемпелем  і відправити їх адресатам чи залишити собі на пам'ять.
Спецпогашення маркованих конвертів, присвячених 65-річчю Великої Перемоги, відбулися й у інших обласних центрах та містах-героях України.
До відзначення річниці Великої Перемоги державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" приготувало для своїх клієнтів ще один сюрприз – ввело в обіг спеціальну поштову марку "65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні". На ній зображений портрет гвардії полковника Євдокії Завалій – єдиної жінки, яка у воєнні роки командувала взводом морських піхотинців.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.