Передплата-2010

А ми, журналісти “Зорі Полтавщини”, відчули на святі живий зв'язок із читачами, котрі підходили до нашого столика не лише проконсультуватися, а найперше – висловити свою думку про газету. Ось кілька таких розповідей.
Таїса Миколаївна Ткаченко:
– Я почала передплачувати “Зорю…” у 1959 році – коли закінчила школу, жила й працювала в Решетилівці, до речі, спершу – кіоскером, а потім – інструктором у “Союздруці” . А згодом працювала у Полтаві – також у системі зв'язку. Уже кілька років живу в Миргороді й продовжую передплачувати “Зорю Полтавщини”. Газета мені подобається, читаю й знаю усі новини області й України, дуже звикла до вашої газети. А її додатки уже років п'ятнадцять – з того часу, як вони з'явилися, – складаю й бережу, користуюся порадами.
Завідуюча міською бібліотекою імені Давида Гурамішвілі Станіслава Олександрівна Сікорська:
– Ми цікавимося літературною творчістю наших земляків, вивчаємо її, розповідаємо про них по радіо, тож стежимо за публікаціями в “Зорі…” І добре, що останнім часом з'явилися матеріали про ювілейні та пам'ятні дати, пов'язані з життям видатних громадських і культурних діячів, використовуємо їх у своїй роботі. І хотіли б бачити більше розповідей про культуру, літературу, про нові видання, про мистецьке життя Полтавщини.
Ось і юні наші читачі – вони виступили на святі як вокалісти: учень четвертого класу сш № 9 Максим Скиба (він колективу “Зорі Полтавщини” подарував свою пісню “Матрос”) та першокласниця СШ № 1 Інна Горобцова.
Приватний підприємець Людмила Коваль, котра також, як і більше десяти миргородців, під час свята оформила передплату на нашу газету, зізналася, що саме “Зоря Полтавщини” познайомила її з творами поетеси Наталії Баклай, а згодом між ними зав'язалася дружба.
А те, що “Зоря Полтавщини” може стати ще й чудовим подарунком, продемонструвала на святі молода бабуся із Великої Багачки Олена Телегуз. Вона приїхала в Миргород у гості до сім'ї доньки Лілії, і, прогулюючись із внуком Максимом, усі несподівано потрапили на свято. Тут молода сім'я одержала від бабусі у подарунок квитанцію на передплату нашої газети.
А про те, що “Зорю Полтавщини” ніколи не пізно відкрити для себе, прийшла розповісти колишня вчителька середньої школи № 5, а нині пенсіонерка Лариса Петрівна Мілодан: вона передплачує нашу газету перший рік, і задоволена ближчим знайомством.
Ведуча дійства, місцева “пані Пошта” Любов Купенко, надала слово представникам усіх ЗМІ, які взяли участь у святі. Працівники пошти розповіли присутнім про нові послуги, якими вони можуть скористатися. Тамара та Володимир Зозулі – сімейний дует із Бакумівки – подарували учасникам свята чимало пісень.

Лідія ВІЦЕНЯ
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.