Подаруймо бібліотеці книгу, а дітям – радість

Не залишилися осторонь і Всеукраїнська громадсько-політична газета “Зоря Полтавщини”, ОДТРК “Лтава”, газети “Полтавський вісник”, “Село полтавське”, видавництво “Полтавський літератор”, а також головне управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації, обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені М.В.Остроградського.
Бібліотекам не лише Полтавщини, а й інших областей передано понад 4 тисячі книжок та журналів. Їх отримали Новосанжарський навчально-виховний комплекс, Орликівська середня школа Кобеляцького району, Микільська школа-інтернат, Ковалівський обласний інтернат для обдарованих дітей і Затуринська виправна колонія Полтавського району. Книги, передані добродійниками з Полтави, читають також діти Чернігівської області: у Сосницькій гімназії №1, Батуринській середній школі.
У планах асоціації “Громадянське суспільство” – зібрати і передати книги для середніх шкіл, що на батьківщині Великого Кобзаря, – у селах Моринці та Шевченкове Черкаської області.
“Громадянське суспільство” запрошує долучитися до акції “Подаруй книгу” письменників, творчу інтелігенцію та всіх небайдужих людей.

Тетяна ПОНОМАРЕНКО
Прес-служба облдержадміністрації
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.