Село моє, для мене ти єдине…

Концерт для місцевих жителів організував депутат обласної ради від Партії регіонів, начальник Зіньківського управління з експлуатації газового господарства ВАТ “Полтавагаз” Андрій Козерод. Опішнянський селищний голова Олег Кужим привітав селян (село Міські Млини входить до складу цієї ради) і подякував депутату не лише за концертну програму, а й за тепло в домівках, постійну допомогу у вирішенні проблем селищної ради. Грамоти Опішнянської селищної ради на святі були вручені Сергію Кришталю, начальнику Опішнянської газової дільниці, депутату районної ради, Олені Лазоренко, соціальному працівнику, Віталію Бедніні, начальнику обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, Тетяні Неминущій, начальнику обласного дитячого оздоровчого табору “Еколог”, що розміщений у Міських Млинах, Анатолію Жиденку, директору Опішнянського ПП ТОВ “Стандартенерго”, Людмилі Довженко-Авраменко, фельдшеру місцевого ФАПу, Ігорю Пужайлу, директору ППФ “Візит”, Вадиму Нетудихаті, в.о. головного лісничого Диканського дослідного лісомисливського господарства. До речі,
у святкові дні силами підприємства “Стандартенерго” та селищної ради в селі зроблено вуличне освітлення.
Жителька Міських Млинів і місцева активістка, депутат Опішнянської селищної ради Надія Куценко, висловлюючи загальну думку, подякувала всім гостям, які розділили з млинянами свято.
У Міських Млинів є майбутнє, адже з приходом у домівки довгоочікуваного блакитного вогника люди повертаються до рідного села. А близькість річки, піщані пляжі роблять цю місцевість улюбленим куточком відпочинку. Надія Куценко подякувала односельцям – людям різних професій, які кожного дня дбають про те, щоб село було завжди затишним, гостинним, а в ньому мешкали привітні та щирі господарі.
Зимове свято зігріло серце кожного добром і залишило найкращі спогади, бо всіх нас об’єднує невмируща любов до рідної землі.

Людмила ОМЕЛЯНЕНКО
Завідуюча клубом села Міські Млини Зіньківського району
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.