Розвиток громадських ініціатив для молоді

   Її учасниками стали лідери учнівського та студентського самоврядування, волонтери центру, члени молодіжної громадської організації “За нами майбутнє”. Названий проект має на меті ознайомити молодь із діяльністю органів місцевого самоврядування та формування в майбутньому кадрового резерву місцевої влади.
   Програма реалізовувалася в кілька етапів. Спочатку було проведено анкетування серед шкільних і студентських активістів та визначено 16 стажерів. Для них провели навчальний тренінг і кожного закріпили за відділом чи управлінням виконкому міської ради. Під час стажування пройшли зустрічі стажерів із міським керівництвом.
   Підбиваючи підсумки співпраці, учасники програми розповіли про набутий досвід, провели презентації своїх підрозділів. Директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Гирка вручила стажерам сертифікати, що засвідчують їх участь у програмі. За відгуками молодих людей, тижнева практика у Миргородському міськвиконкомі була корисною, адже здобуті знання і досвід знадобляться в самостійному житті й, можливо, в майбутній професії.
Визначили й кращих стажерів, які були делеговані для дводенного навчання на базі Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій – організатора програми стажування.

Ганна ЯЛОВЕГІНА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.