Майбутнє малюємо разом!

“Ситуація у Полтавській області щодо підтримки соціально незахищених дітей хоч і краща, ніж у цілому по Україні, але потребує послідовної активної допомоги й втручання громадськості”, – зазначив під час прес-конференції в інформаційному агентстві “Новини України” Василь Гаврилюк. За його словами, така потреба виникла вже давно, оскільки в області невпинно зростає кількість ВІЛ-інфікованих дітей, яких нараховують близько 200.
“Ми хочемо звернути увагу суспільства також на те, що в області 48 тисяч хворих на туберкульоз. Хіба це не проблема?! 13 тисяч із них – діти. А  місць для лікування цих діток в області лише 100. 50 – завдяки Анатолію Кукобі у Полтаві й 50 – в Лубнах”, – зауважив Василь Гаврилюк.
Колишній міський голова Полтави Анатолій Кукоба, за ініціативою якого 18 років тому було створено Фонд підтримки та захисту талановитих дітей, наголосив, що розпочата робота неодмінно дасть позитивні результати.
У ході прес-конференції виникла ідея запозичити методи роботи міжнародних організацій, які вже мають досвід підтримки соціально незахищених дітей, а також звернутися до них за допомогою і підтримкою.

Ірина РОГОЖИНСЬКА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.