Внесено зміни до бюджету

соціальні працівники територіальних центрів, медичні працівники загальної практики сімейної медицини, терапевтичної та педіатричної дільничної служби, учні спеціальних загальноосвітніх шкіл №39, №40, сестри милосердя організації Червоного Хреста, члени багатодітних сімей, де виховуються п’ятеро та більше дітей, малозабезпечені одинокі батьки та матері, діти-школярі одиноких матерів, діти шкільного віку, постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС (пільговий проїзд – 9 місяців навчального року).
Внесено також зміни до показників міського бюджету на 2009 рік. Збільшено показники доходної та видаткової частин загального фонду міського бюджету за рахунок субвенції з Держбюджету для надання пільг і житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло- і водопостачання, водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття та рідких нечистот у сумі 63,5 тисячі гривень. Також збільшено резервний фонд на 852 тисячі гривень.
Затверджено Програму реформування системи управління житловим фондом Полтави на 2010–2014 роки. Її основні завдання – покращити умови проживання мешканців, всебічно стимулювати створення об’єднань співвласників багатоповерхових будинків та впровадження системи управителів на ринку житлових послуг. При формуванні планів робіт з утримання житлового фонду в 2010 році першочергово передбачено виконання заходів (ремонт ліфтів, капремонт, встановлення приладів обліку тощо) у будинках, де створюються ОСББ.

Прес-служба Полтавської
міської ради
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.