Необачний таран

У Полтавському районі на 174-му км автодороги Суми – Полтава 31-річний полтавець, який був за кермом автомобіля ВАЗ-2121, наїхав на чоловіка на проїжджій частині дороги. Згодом на чоловіка скоїв наїзд іще один автомобіль – "Шкода". Як з'ясувалося згодом, потерпілим виявився 56-річний мешканець с.Кротенки Полтавського району. Внаслідок наїзду двох автомобілів чоловік отримав смертельну травму, повідомляють в управлінні з питань НС облдержадміністрації.  
Коли на місце події приїхали працівники ДАІ та карета швидкої медичної допомоги, стався ще один непередбачуваний інцидент. Повз місце оформлення ДТП проїжджав автомобіль ВАЗ-111930, яким кермував 47-річний мешканець с. М.Тростянець Полтавського району. Як стало зрозуміло згодом, чоловік знаходився у стані сильного алкогольного сп'яніння. Водій ВАЗа наїхав на патрульний автомобіль ДАІ ВАЗ-21093, що стояв із увімкненими габаритними вогнями й аварійною сигналізацією, а потім зіштовхнувся з автомобілем "швидкої допомоги" ГАЗ-2705. Внаслідок удару 57-річний лікар станції "швидкої допомоги" м. Полтави отримав перелом руки, 28-річний водій патрульного автомобіля ДАІ дістав численні забої. Постраждав і водій автомобіля ВАЗ-111930, він ударився головою. Для надання медичної допомоги усіх потерпілих доставили в 1-шу міську лікарню Полтави, але горе-водій звідти втік.
Згодом у Полтаві працівникам ДАІ довелося з'ясовувати обставини ще однієї незвичайної дорожньої пригоди. По вул. М.Бірюзова міський маршрутний автобус "БАЗ-2215", за кермом якого був 43-річний водій, зіштовхнувся з  автомобілем "Chery QQ", ним кермувала
20-річна мешканка Кобеляцького району, яка навчається в полтавській автошколі "Студент". Як повідомляють в управлінні з питань НС облдержадміністрації, навчальний автомобіль їхав попереду автобуса і зупинився перед перехрестям на заборонений сигнал світлофора. Внаслідок ДТП постраждали троє пасажирок автобуса – дві
20-річні дівчини та 45-річна жінка. Потерпілі отримали черепно-мозкові травми, струс головного мозку, забої тіла й доставлені в 1-шу міську лікарню м. Полтави.
 За всіма фактами дорожніх пригод триває слідство.
“Зоря Полтавщини”, 23 стор., 11_12_09
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.