Найспортивніші представники органів місцевого самоврядування

Відмінну гру в міні-футболі продемонструвала команда депутатів обласної ради й виборола “золото”. “Срібло” – у команди Машівського району, а “бронзу” здобули оржицькі футболісти.
Першість у волейболі – за командою з Семенівського району, на другому місці – команда з Оржицького району, а третіми стали депутати з Миргородського району.
Найкращим у турнірі з настільного тенісу був депутат обласної ради Володимир Онищенко. Друге місце здобув депутат Кобеляцької районної ради Анатолій Близнюк, а третє – депутат Кременчуцької районної ради Сергій Зінченко.
Найсильнішим у підкоренні
16-кілограмової гирі був депутат Козельщинської районної ради Юрій Марченко. Друге й третє місця посіли депутати Шишацької та Чутівської районних рад Микола Швець і Михайло Хворост.
Найкращими серед  шахістів виявилися Лариса Литус із Зіньківського, Анатолій Кодесников із Оржицького, Лілія Мироненко з Полтавського, Іван Набок із Лубенського, Лідія Катишкова з Кобеляцького, Андрій Горячковський із Кременчуцького районів.
У загальнокомандній першості перемогли представники Зіньківського району. На другій сходинці – Оржицького району, на третій – спортивна команда обласної ради.
Переможці отримали кубки, медалі та грамоти.
Обласну спартакіаду організували Полтавська обласна рада, управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації та обласна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Колос”.
“Зоря Полтавщини”, 4 стор., 4_12_09
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.