Керівники УЄФА – у Полтаві

Гості відвідали включені до обслуговування учасників, гостей чемпіонату і туристів готельно-ресторанний комплекс “Палаццо”, готелі “Галерея”, “Алея Гранд”, стадіон “Ворскла” ім.О.Бутовського, тренувальну базу футбольного клубу “Ворскла” та Полтавський аеропорт.
Як відомо, згідно з угодою між міськими радами нашого обласного центру та Харкова Полтава має забезпечити туристів і гостей готелями, необхідним комплексом послуг: туристичним, медичним обслуговуванням, а також гарантувати безпеку. В Полтаві також передбачається розміщення кількох національних футбольних збірних.
Готовність міста до участі в програмі “Євро-2012” вже перевірялася кількома експертними групами УЄФА, Національним підготовчим комітетом, Міністерством у справах сім'ї, молоді та спорту.
На даний час угоди з туроператором УЄФА на обслуговування вже підписали
6 готелів (260 номерів на 368 місць). З них три – чотиризіркові. Після введення нових готелів і добудови діючих кількість місць зросте майже вдвічі. Один із них вводиться в експлуатацію вже цього року.
З реконструкцією аеропорту Полтава пропускна спроможність аеровокзалу збільшиться у чотири рази. Відтак аеропорт зможе приймати літаки “Боїнг-737” усіх восьми модифікацій. На реконструкцію аеровокзалу цього року вже освоєно два мільйони гривень, на наступний рік виділено п'ятнадцять.
На прес-конференції Олександр Русін наголошував, що це була одна з останніх і найбільш відповідальних перевірок УЄФА напередодні грудневого засідання виконкому, в ході якого остаточно визначиться перелік міст України на Євро-2012.

Анатолій ВАСЕВИЧ
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.