Вручено відзнаки переможцям Дефлімпійських ігор

У змаганнях з настільного тенісу срібну нагороду виборов полтавець Геннадій Закладний, якого також удостоєно ордена “За мужність” III ступеня.
Ще одну медаль здобуто в польському місті Познань, де на чемпіонаті з академічного веслування серед спортсменів із порушенням опорно-рухового апарату друге місце виборов комсомольчанин Андрій Кривчун.
Вітаючи переможців та призерів із успіхами, Валерій Асадчев підкреслив, що запорука перемог – як у майстерності спортсменів та їхніх тренерів, так і у розвинутій інфраструктурі, а тому влада зробить все від неї залежне, аби створити в області всі умови для занять спортом.
“Я хочу щиро подякувати вам за ці перемоги і пообіцяти, що ми всіляко будемо сприяти й допомагати вам. Бо кожна перемога – це слава полтавської землі й України. Певно, ніхто так високо і гордо не тримає український жовто-синій прапор, як це роблять наші спортсмени”, – зазначив керівник виконавчої влади області.
“А перед нами, владою, стоїть дуже серйозне завдання, яке ми вже виконуємо, – відтворення спортивної інфраструктури. Сьогодні по області вже збудовано близько 40 майданчиків зі штучним  покриттям, де можна займатися футболом. Ми побудували непогану базу на Ворсклі для занять академічним веслуванням. Аналогічна база, я переконаний, буде збудована у Комсомольську. Ми сьогодні поставили ще одне завдання – зробити комплекс для занять із настільного тенісу”, – підсумував голова ОДА.
Валерій Асадчев вручив спортсменам пам’ятні подарунки, усі спортсмени, які брали участь у Дефлімпійських іграх, отримають грошові премії. На це з обласного бюджету виділено 146 тисяч гривень.

Євген ЛОПУШИНСЬКИЙ
Прес-служба облдержадміністрації
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.