Cпорт

На 85-й хвилині зустрічі, коли рахунок ще не був відкритий, гравець "Титана" отримав червону картку. Здавалося б, у наших футболістів з'явився шанс схилити шальки терезів на свою користь, але вийшло навпаки. Вже на доданих хвилинах матчу господарі забили гол. Це перша поразка підопічних Івана Шарія в цій першості.
У Комсомольську зустрілися два представники Полтавщини – місцевий "Гірник-Спорт" та "Кремінь". Кременчужани перемогли з рахунком 2:1 і закріпилися на четвертому місці турнірної таблиці. ФК "Полтава" та "Гірник-Спорт" після п'ятого туру – на шостій та дванадцятій позиціях відповідно.

Змагалися зв'язківці
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст

У  Полтаві проходила IV обласна міжгалузева спартакіада серед спортсменів – представників підприємств УДППЗ "Укрпошта". У змаганнях із армспорту, гирьового спорту, шашок, настільного тенісу та легкої атлетики взяли участь понад 80 спортсменів. Суддівську бригаду очолював суддя міжнародної категорії Анатолій Манейлов.
У командному заліку перемогли спортсмени Лохвицького центру поштового зв'язку № 10. На другому місці – представники Лубенського центру поштового зв'язку № 3, на третьому – зв'язківці з Миргорода.

Вдалий виступ полтавців
Олександр ЯКОВЛЄВ
Журналіст

Хороші результати продемонстрували тайбоксери Полтавщини на змаганнях другого етапу Кубка України, що відбулися в Одесі. Нашу область на цьому турнірі представляли вихованці миргородського клубу "Дракон" та полтавського "Легіон". У півфіналі полтавець Роман Маїлов узяв реванш у чемпіона Європи та призера світової першості одесита Ігоря Любченка. Особливо переконливо наш спортсмен провів останній раунд, завдяки чому судді віддали йому беззаперечну перевагу. В підсумку Роман у ваговій категорії до 60 кг посів перше місце. А ось інший лідер полтавської команди – Ігор Торяник (вага до 71 кг) – у видовищному фіналі поступився господарю, першому номеру збірної України Петру Наконечному. Кращими серед молоді стали полтавець Алім Набієв та миргородці Олександр Єхно і Юрій Писанка, які посіли перші місця.
Зараз збірна Полтавської області веде активну підготовку до фінального турніру за Кубок України, що проходитиме з 17 по 20 вересня у Полтаві.
”Зоря Полтавщини”. 14  стор., 28 серпня

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.