Замість протистояння – співпраця

Відкриваючи роботу пленуму, голова обласної організації НСЖУ, головний редактор Всеукраїнської громадсько-політичної газети "Зоря Полтавщини", заслужений журналіст України Григорій Гринь зазначив, що головна тема розмови – взаємини друкованих ЗМІ з поштовиками, що стосуються у першу чергу тарифів на передплату і доставку   періодичних видань.
Ігор Лубченко нагадав про минулорічне протистояння Національної спілки журналістів України і УДППЗ "Укрпошта", коли йому двічі доводилося звертатися до Президента України Віктора Ющенка з приводу проблеми формування тарифів – тоді їх було підвищено на 60 відсотків. Нинішнього року Національна спілка журналістів погодилась із підвищенням тарифів на послуги "Укрпошти" з передплати та доставки друкованих ЗМІ на рівні 25 відсотків, хоч реально вони зросли на 28. Голова спілки закликав поштовиків стати справді партнерами для журналістів, спільно вирішувати проблеми так, щоб не страждали інтереси обох сторін.
У цьому зацікавлені й її колеги, запевнила директор Полтавської дирекції УДППЗ "Укрпошта" Наталія Чепурна, запропонувавши провести масштабні дні передплатника в районах  і в обласному центрі, що також допоможе у налагодженні співпраці журналістів та поштовиків і визначенні її нових форм.
“Зоря Полтавщини”, 26 серпня, 2 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.