Першокласний інженер, мудрий керівник, хороша людина…

Трудовому колективу Зіньківського управління з експлуатації газового господарства ВАТ “Полтавагаз” дійсно пощастило, бо начальником тут – Андрій Козерод. Першокласний інженер, мудрий керівник і хороша, чуйна людина. Свого часу закінчивши Полтавський інженерно-будівельний інститут, він з головою поринув у роботу в колгоспі “Дружба” села Шилівки Зіньківського району. Маючи полтавське коріння, Андрій Васильович прикипів душею до мальовничого зіньківського краю і вже багато років трудиться в ім’я його процвітання. Де б не працював, він завжди вирізнявся людяністю й діловитістю.
У Зіньківському управлінні з експлуатації газового господарства Андрій Козерод працює вже два десятки років: спочатку – головним інженером, а останні сім років – начальником. Нині очолюване ним управління обслуговує близько 14700 абонентів, у чиї домівки вчасно й безперебійно постачається блакитне паливо. На балансі управління перебуває 655 км газопроводів та 393 газових об’єкти. За останні роки зусиллями очолюваного Андрієм Козеродом колективу – а це 140 першокласних спеціалістів – були газифіковані села Шенгаріївка, Першотравневе, Підозірка, Переліски, Соколівщина, Міські Млини. Є плани на газифікацію ще кількох населених пунктів Зіньківського району.
Однак поле діяльності Андрія Васильовича Козерода не обмежується лише професійною сферою. Як депутат Зіньківської районної та обласної рад, а також як голова районного осередку Партії регіонів бере активну участь у громадсько-політичному житті. Серед головних його пріоритетів – розвиток місцевих громад у напрямку самоуправління, самодостатність місцевих бюджетів. На одній із сесій обласної ради депутати підтримали внесену Андрієм Козеродом пропозицію про блокування видачі дозволів на геологічне вивчення з подальшою промисловою розробкою Черняківської площі на територіях Зіньківського й Гадяцького районів, де є поклади нафти, газу й конденсату. На його переконання, дозволи на розвідку й видобуток корисних копалин мають видаватися окремо, щоб не позбавляти місцеві бюджети таких необхідних їм коштів.
Не обминає Андрій Козерод своєю увагою й соціально значущих питань. Він особисто опікується розвитком спорту в Зіньківському районі, з його ініціативи до 400-річчя Зінькова була зведена Свято-Троїцька каплиця, що стала справжньою окрасою центральної частини районного центру.
Сьогодні Андрій Васильович Козерод святкує своє 45-річчя. Що можна побажати успішній людині, якою, без сумніву, є іменинник? Подальшого процвітання, нових, ще не підкорених горизонтів і козацького здоров’я Вам, шановний Андрію Васильовичу! Хай удача й надалі освітлює блакитним вогником ваш життєвий шлях!
“Зоря Полтавщини”, 12 серпня, 3 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.