Вода забирає життя

13 липня в селі Сторожове Чутівського району з річки Коломак працівники обласної рятувально-водолазної служби підняли тіло 8-літньої дівчинки, а в селі Білики Кобеляцького району місцеві мешканці з Ворскли – тіло 25-річного чоловіка. Того ж дня після вживання спиртних напоїв потонув під час купання 50-річний мешканець села Солонці Миргородського району.
Встановлюється причина загибелі 35-літнього чоловіка, тіло якого 14 липня було знайдено в Дніпрі у селі Світлогірське Кобеляцького району, та 19-літнього юнака, чиє тіло знайшли в Тагамлику жителі села Писарівка Новосанжарського району.
16 липня близько півночі в річці Коломак, поблизу села Куликове Полтавського району, через власну необережність потонув 44-річний мешканець
м. Сеул (Південна Корея). Того ж дня на пляжі Полтави о 10.40 у Ворсклі втопився чоловік віком 35–40 років, особу якого встановлюють. А ввечері внаслідок необережного поводження на воді у Ворсклі потонула 43-річна жінка.
18 липня на водоймах області загинуло троє людей, у тому числі одна дитина. Причини загибелі встановлюються.
За словами начальника управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Михайла Андрусенка, понад 40 відсотків випадків загибелі людей на воді трапляється через купання в нетверезому стані. Чимало людей гине на водоймах також через необережність і нехтування правилами безпеки, купаючись у необлаштованих місцях, пірнаючи у воду з “тарзанок”, високих берегів.
Зоря Полтавщини, П’ятниця, 24 серпня 2007 р., 15 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.