“Зорю Полтавщини” поважаю і люблю”

Навколо столиків зі свіжою пресою, календарями, буклетами, призами було людно. Полтавці цікавилися останніми новинами, радили, що, на їхню думку, необхідно змінити у тому чи іншому виданні, якими вони хотіли б їх бачити. До “зорян” підходили люди різного віку. Багато хто з них – читачі зі стажем, дехто ж тільки-но починає знайомитися з нашим виданням.
Олександр Литвин, старший викладач Полтавської державної аграрної академії:
– “Зорю Полтавщини” передплачую, читаю, поважаю і люблю. Вона – шанована газета, бо надає перевірену інформацію і не догождає владі, а служить простим людям. Читачами газети є й мої тато, мама та сестра.
Василь Скорик, пенсіонер, мешканець Диканьки:
– У “Зорі…” цікавлять об’єктивність, справедливість, те, що журналісти не бояться говорити правду. Але хотілося б, щоб друкувалося більше історичних матеріалів та літературних розвідок.
Благочинний Полтавського району УПЦ КП протоієрей Григорій (Кислий):
– Гарна газета. Добре, що у вас є постійна рубрика “Бесіди про вічне”. Втім, вважаю, темі духовності треба було хоча б періодично присвячувати цілу сторінку.
Андрій Турпітько, лікар:
– Особисто мене цікавить “зорянський” додаток “Доброго вам здоров’я”. Думаю, варто було б його випускати частіше. І дуже турбує те, що вашу газету поштарі доставляють із запізненням.
Роман Ткаченко, студент Полтавського державного педагогічного університету
ім. В.Г.Короленка:
– “Зорю…” купую раз на тиждень. Цікавлять політика, статті про життя простих людей.
Тим же, хто у День передплатника передплатив нашу газету, були вручені заохочувальні призи. Першою з поштовою квитанцією до столику “зорян” підійшла пенсіонерка Алла Стіхіна з Полтави.
– Раніше я постійно передплачувала “Зорю Полтавщини”, – розповіла вона. – Коли ж стало сутужно у фінансовому плані, вимушена була відмовитися. А зараз знову поновила передплату “Зорі…”.
Було проведено й конкурс малюнків “Пошта майбутнього”. Його ініціатором, як і Дня передплатника, виступила обласна дирекція УДППЗ “Укрпошта”. У конкурсі взяли участь учні 4-го класу Полтавської спеціалізованої школи № 3. Переможцям творчих змагань вручено призи від “Укрпошти”.
Триває передплата “Зорі Полтавщини” на ІІ півріччя 2009 року. Передплативши нашу газету, ви матимете надійний орієнтир в інформаційному просторі!
Зоря Полтавщини,  П’ятниця, 29 травня 2009 р., 1 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.