Полтава отримала нову поліклініку

Міський голова Андрій Матковський, який взяв участь у відкритті медичного закладу, наголосив, що організоване у 1967 році дитяче поліклінічне відділення 1-ї міської клінічної лікарні було розташоване у пристосованому приміщенні й не відповідало зростаючим вимогам. Питання про будівництво нової дитячої поліклініки порушувалося депутатами Київської у м. Полтаві ради, громадою майже двадцять років. Рішення про її будівництво було прийнято виконкомом Полтавської міської ради ще у 1990 році. Але побудували її тільки нині.
Загальна площа нової поліклініки складає 2300 м2 – в 3,5 разу більше, ніж старої, – і дозволяє розмістити понад 60 кабінетів. На будівництво було освоєно понад
18 млн грн, з яких 4 млн грн виділила обласна рада, решта – кошти міського бюджету та інвестиційні відрахування. Більше десяти підприємців міста відгукнулися на заклик міської влади і допомогли в устаткуванні кабінетів. Нині медичний заклад потребує дооснащення рентгенологічним та лабораторним обладнанням.
 У поліклініці працює висококваліфікований колектив, який налічує 97 медичних працівників, більшість лікарів мають вищу та першу кваліфікаційні категорії.
Зоря Полтавщини, 22 травня, 3 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.