Полтавщина

Перший етап конкурсу проходив серед працівників обласної держадміністрації й територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, розповів заступник голови облдержадміністрації Сергій Соловей.
За підсумками конкурсу переможцями стали: у номінації "Кращий керівник" – Геннадій Фасій, заступник начальника управління культури ОДА; друге місце виборола Оксана Колесник – начальник відділу Центру з нарахування та здійснення соціальних виплат у Полтавській області; третє – начальник відділу головного управління інформаційної та внутрішньої політики ОДА Олександр Отич. У номінації "Кращий спеціаліст" перемогла Світлана Ромашко, головний спеціаліст управління внутрішньої політики цього ж головуправління. Головні спеціалісти кадрового та юридичного відділів апарату обласної держадміністрації Наталія Лях і Тетяна Караваєва посіли, відповідно, другу й третю сходинки в цій номінації.

Полтава обслуговуватиме "Євро-2012"
Олена ІГНАТЕНКО
"Зоря Полтавщини"

Президент УЄФА Мішель Платіні оголосив перелік українських і польських міст, які продовжать підготовку до фінального турніру чемпіонату Європи-2012 з футболу. Україну представлятимуть Київ, Львів, Донецьк і Харків.
 За даними офіційних представників УЄФА, які були в складі інспекційних перевірок, Полтава включена в зону обслуговування чемпіонату Європи з футболу, повідомляє прес-служба Полтавської міської ради. Мова йде не тільки про обслуговування туристів, а й офіційних гостей, посадових осіб, розміщення національних збірних з футболу. За даними експертів, база футбольного клубу "Ворскла" отримала щодо цього відповідні висновки.
Нагадаємо, Полтава стала партнером Харкова в підготовці до "Євро-2012" з підписанням відповідної угоди торік між міськими головами цих міст. Разом із представниками УЄФА по розміщенню "Євро-2012" вже визначені готелі, які включені до відповідної програми, і з ними будуть підписані угоди компанією ТУІ Travel PLC. За угодою Полтава має надати близько тисячі готельних номерів.

Гадяцькому духовому оркестру – 60
Ілона БОГАЧ
Журналіст

У мистецьке життя Гадяча ось уже 60 років свої творчі сторінки вписує народний самодіяльний оркестр духових інструментів районного Будинку культури. Свій шлях мистецький колектив починав 1949 року. Його першим керівником став Михайло Скороход, у різні роки оркестром керували Володимир Петренко, Анатолій Чмут, який очолює колектив уже 38 років. Колектив брав участь не тільки в урочистостях та святкових концертах. Під супровід місцевого духового оркестру проходили вечори відпочинку в місті над Пслом.
Пам'ятним став 1992 рік, коли колективу було присвоєно звання "Народний самодіяльний".
Гадяцький духовий оркестр зустрів своє шістдесятиліття новими творчими здобутками і планами. Нещодавно на Соборній площі у Гадячі відбувся концерт, присвячений ювілею духового оркестру.

Квартира для хореографа
Анатолій РИЧКО
Журналіст

Нещодавно карлівчани Олександр і Лілія Живолупи та їхні троє дітей   справили новосілля у трикімнатній квартирі. У Карлівці вперше за останні 30 років надано житло культпрацівнику.
Олександр Живолуп – високопрофесійний хореограф. Після закінчення вузу працював у Полтаві. А потім перебрався до Карлівки. Молодий спеціаліст одразу заявив про себе конкретними справами. Дитячо-юнацький ансамбль "Радість", який під керівництвом Олександра Живолупа діє при районному Будинку культури, успішно завершив уже перший виступ на регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу "Шукаємо таланти".
Молодого здібного хореографа вирішили підтримати голова районної ради Петро Світлик, його заступник Василь Каплоухий, депутат районної ради Володимир Омельченко. Вони за сприяння народного депутата України Вадима Петренка, голови спостережної ради ВАТ "Карлівський механічний завод" Олега Балюка опікувалися тим, щоб карлівський мехзавод виділив сім'ї Живолупів у новій дев'ятиповерхівці трикімнатну квартиру на правах символічної оренди та виконав опоряджувальні роботи.
Ключі від квартири разом із подарунками вручали щасливим новоселам усі, хто був причетний до цієї благородної справи.
Зоря Полтавщини, Вівторок, 19 травня 2009 р., 2 стор.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.