100 кращих товарів України

Конкурс “100 кращих товарів України” проходить у два етапи: на регіональному рівні (квітень – липень 2009 р.) та загальнодержавному (серпень – листопад 2009 р.). Найкращі товари визначатимуться у двох номінаціях: продукція (продовольчі товари, промислові товари для населення та товари виробничо-технічного призначення); роботи та послуги. У рамках номінацій відбувається розподіл на малі, середні та великі підприємства.
У конкурсі “100 кращих товарів України” може взяти участь будь-яке підприємство (організація, установа), що зареєстроване як юридична особа (або філія) й займається виробництвом, реалізацією продукції (товарів, робіт, послуг) на території Полтавської області.
Для участі в регіональному етапі конкурсу необхідно до 25 травня подати заявку та пакет документів у регіональну конкурсну комісію (в ДП “Полтавастандартметрологія”).
Усі підприємства, які візьмуть участь у регіональному етапі, отримають відповідні дипломи (орієнтовно – у жовтні 2009 року), а учасники загальнодержавного етапу матимуть можливість взяти участь у виставці “100 кращих товарів України” в Києві (листопад 2009 року).
Детальна інформація щодо участі в конкурсі буде надана підприємствам на консультаційному семінарі, який відбудеться 14 травня 2009 року об 11.00 у залі засідань ДП “Полтавастандартметрологія” за адресою: м. Полтава, вул. Генерала Духова, 16. Участь у семінарі безкоштовна. Довідки за тел./факсом: (0532) 56-35-90.
Зоря Полтавщини, Вівторок, 19 травня 2009 р., 3 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.