До майбутніх лауреатів

Премія присуджується педагогам, науковцям, журналістам, митцям, меценатам, працівникам культури, громадським діячам, військовослужбовцям, медикам, творчим колективам за вагомий внесок у розвиток української мови, її утвердження в суспільстві у номінаціях: освіта, наука, культура, засоби масової інформації, військова справа, медицина, суспільна діяльність.
Пропозиції про присудження премії вносять державні органи, органи місцевого самоврядування, творчі спілки, громадські товариства, редакції засобів масової інформації, вчені ради вищих навчальних закладів до 1 серпня ц.р.
Матеріали на здобуття премії – лист-подання від установи чи організації, що висуває номінанта, з зазначенням прізвища, ім’я та по батькові претендента, його здобутків у галузі української мови; ксерокопії паспорта та ідентифікаційного номера подаються до організаційного осередку – Полтавського літературно-меморіального музею Івана Петровича Котляревського (місто Полтава, Першотравневий проспект, 18).
Премія імені І.П.Котляревського та дипломи лауреатів будуть урочисто вручені переможцям 9 листопада 2009 року – у День української писемності та мови.
Організаційний комітет обласної премії імені І.П. Котляревського.
Зоря Полтавщини, Вівторок, 24 березня 2009 р., 1 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.