Тарифи на теплопостачання розглянуть на найближчій сесії

Спеціально утворена робоча група депутатів обласної ради у співпраці з фахівцями обласних комунальних підприємств “Полтаватеплоенерго”, “Миргородтеплоенерго”, “Лубнитеплоенерго” дослідила структуру формування тарифів і запропонувала погодити нові тарифи для населення з рентабельністю не вище 2 відсотків, для інших споживачів – з рентабельністю не вище 25 відсотків. Після відповідного подання облдержадміністрації депутати обласної ради розглянуть нові тарифи на найближчому пленарному засіданні сесії.
Також заслухавши і прийнявши до відома звіт генерального директора обласного підприємства “Полтававодоканал” Геннадія Ченчевого про підсумки фінансово-господарської діяльності підприємства, депутати постановили розробити єдину форму звітності для комунальних підприємств обласної власності й щоквартально заслуховувати звіти їхніх керівників.
У спільному засіданні постійних комісій облради взяли участь голова обласної ради Олександр Удовіченко, заступник голови облдержадміністрації Андрій Баранов.
Зоря Полтавщини, П’ятниця, 20 березня 2009 р., 2 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.