З місця аварії втік

 На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група  правоохоронців. Було встановлено, що в напрямку Охтирки їхав автомобіль, який скоїв наїзд на пішохода. Жертва – 68-річна жінка,  мешканка Гадяцького району, яка рухалась  правою стороною проїжджої частини дороги в попутному напрямку. Внаслідок ДТП громадянка отримала смертельну травму. А водій авто з місця пригоди втік.
 Оперативники та працівники ДАІ вилучили фрагменти правої фари,  пластмасовий фрагмент правої сторони переднього бампера, підкрилок правого переднього колеса.  Слідів гальмування на місці події не  виявлено.
Працівники органів внутрішніх справ  опитали осіб, які проживають  біля місця події. Невдовзі свідки – жителі Сумської області – повідомили, що за кілька  кілометрів від місця дорожньої пригоди їхній автомобіль обігнав мікроавтобус білого кольору марки Мерседес-Бенц, що рухався  в напрямку  Охтирки.
Щоб виявити автомобіль та водія, були розіслані відповідні орієнтування ВДАІ в сусідні райони Полтавської, Сумської та Харківської областей.
А тим часом група співробітників ДАІ виїхала в напрямку Охтирки, провела опитування працівників прилеглих до автостради АЗС .
Оперативна робота дала відповідні результати. Близько 23-ї години на автодорозі Полтава – Гадяч, біля міста Зіньків, заступник начальника УДАІ ГУ МВС України в Полтавській області, полковник міліції  Микола Стоцький  затримав автомобіль Мерседес-Бенц-212 під кермуванням 38-річного П., який мешкає в селі Веприк Гадяцького району. Автомобіль був ушкоджений. І водій  зізнався в скоєнні  автопригоди.
П. та його автомобіль доставлені в Гадяцький райвідділ міліції  для подальшої перевірки. Порушена кримінальна справа за ст. 286 ч. 2  КК України.
Зоря Полтавщини, П’ятниця, 20 березня 2009 р., 13 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.