Перший сніг приніс чимало клопотів

Негода “розгулялася” в Кобеляцькому, Полтавському, Решетилівському, Диканському, Великобагачанському, Гребінківському, Новосанжарському районах. Відключеними від системи електропостачання залишилося 25 фідерів (16 – повністю, 9 – частково), 261 трансформаторна підстанція, 38 населених пунктів повністю і 10 населених пунктів частково, повідомляють в управлінні з питань НС облдержадміністрації.
На відновленні електропостачання було задіяно 8 аварійно-виїзних бригад ВАТ “Полтаваобленерго” у складі 279 співробітників. Інформації про постраждалих громадян у результаті складних погодних умов до рятувальних підрозділів не надходило.
У понеділок, 24 листопада, без електроенергії залишалися ще 6 населених пунктів повністю і 2 населених пункти частково у Глобинському, Диканському та Кременчуцькому районах. Енергетики продовжували працювати над усуненням наслідків аварій.
Водночас через порив водопроводу діаметром 200 мм частина мешканців Крюківського району Кременчука залишилася без водопостачання. Добу людям довелося потерпати через незручності, поки працівники аварійної бригади міського водоканалу полагодили несправність.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.