Спорт

Ще один український спортсмен, харків'янин Ігор Пелешенко, до речі, чемпіон світу 2008 року, виборов друге місце.
Загалом же у командному заліку збірна України зайняла перше місце.
***
ІХ традиційний Міжнародний турнір з настільного тенісу пам'яті воїна-афганця капітана Вадима Бикова відбувся в спортивному залі Полтавської державної аграрної академії.
Як повідомив головний суддя змагань – суддя міжнародної категорії Микола Закладний, на турнір спортсменів-ветеранів прибули представники 19 міст України та російського Бєлгорода.
Виступ полтавців можна назвати досить вдалим. Андрій Черменський зайняв друге місце, Володимир Кельвін – третє, а Сергій Щербак – сьоме.
***
У спортивному залі Української медичної стоматологічної академії проходили змагання з настільного тенісу на першість Полтави.
Серед чоловічих команд переможцями стали спортсмени господарів спортзалу, на другій сходинці – спортсмени техуніверситету, а на третьому місці – тенісисти обласного онкодиспансеру.
У жінок перемогу святкували теж спортсменки медакадемії, на другому місці – спортсменки зі спортивного клубу "Медик", тенісистки стоматполіклініки – треті.
Цікавий факт – майстер спорту Анна Коваленко грала і в жіночій, і в чоловічій командах, які виявилися переможцями.
Головним суддею змагань була ветеран спорту Галина Бурцева.
***
У всеукраїнському турнірі з дзюдо серед юнаків "Кубок Закарпаття", який завершує етап підготовки до чемпіонату України, взяли участь четверо спортсменів Полтавщини. Призером у складі нашої команди став Антон Чигирик. Вихованець тренера Ігоря Гирашина у ваговій категорії до 50 кг виборов "бронзу". Інші полтавські дзюдоїсти – Дмитро Неугодов (до 66 кг) та Олександр Кушков (до 55 кг) – зайняли п`яті місця у своїх вагових категоріях.
Тепер у дзюдоїстів Полтавщини настає відповідальний етап – відбір до чемпіонату Європи.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.