Антимонополісти – за порядок у конкурентному середовищі

Голова облдержадміністрації порушив перед в.о. голови Антимонопольного комітету питання про зловживання Національною акціонерною компанією "Нафтогаз України" монопольним становищем на ринку природного газу.
"Ми вносимо пропозицію уряду спільно розробити нову, більш виважену, угоду з НАК, де поряд із відповідальністю споживачів буде прописано відповідальність НАК "Нафтогаз України", – наголосив Валерій Асадчев. Олександр Мельниченко пообіцяв підтримати дане клопотання до урядовців.
Також в обласному центрі відбулася прес-конференція виконуючого обов'язки голови Антимонопольного комітету України для представників всеукраїнських і регіональних ЗМІ. А в Миргороді Олександр Мельниченко провів нараду з керівниками відділень АМКУ. Він високо оцінив роботу Полтавського відділення. Загалом антимонополісти обговорювали дії щодо наведення порядку в конкурентному середовищі, поточні розслідування та подальші дії Антимонопольного комітету України на соціально важливих ринках держави.
В.о. голови АМКУ Олександр Мельниченко, голова Полтавського територіального відділення АМКУ Володимир Оніщенко побували в редакції газети "Зоря Полтавщини", де ознайомилися з історією видання, сьогоднішніми проблемами і творчими здобутками газетярів.
Олександр Мельниченко дав ексклюзивне інтерв'ю журналістам "Зорі Полтавщини", яке буде опубліковане в одному з наступних номерів газети.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.