Моє рідне село…

День працівників сільського господарства, який буде відзначатись 16 листопада, перетворюється у свято зі сльозами на очах.
Аби обговорити проблему і хоч якось зарадити ситуації, ми запрошуємо за “круглий стіл” у “Зорю Полтавщини” 5 листопада з 11-ї до 13-ї години знаних аграріїв області: Героїв України Семена Антонця, Івана Балюка, Тетяну Корост, Олександра Коросташова; заступника голови облдержадміністрації Володимира Андрієнка, начальника головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Олександра Сеня; голову постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин Валерія Капленка, голову ради сільгосптоваровиробників Івана Кочергу; представників найбільших агрохолдингів області: “Докучаєвські чорноземи Карлівщини” – Юрія Кобченка, “Астарта-Київ” – Віктора Скочка, “Максимко” – Юрія Колесника, “Агроінвест” – Віктора Геращенка.
Щоб наша розмова стала всесторонньою, запрошуємо до неї усіх: на сайт і електронну пошту “Зорі Полтавщини” E-mail: zoria@poltava.ukrtel.net, за телефоном в редакції: 56-21-82, 56-05-25. У день і час проведення засідання за “круглим столом” вони працюватимуть у “живому” режимі.
Спілкуймося!
“Зоря Полтавщини” – газета рідного краю!

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.