Не хлібом єдиним живе село

Відновлено проведення творчих звітів трудових колективів – з ними виступили на сцені районного Центру культури учасники художньої самодіяльності сільгосптовариств. Уперше велику концертну програму підготували державні службовці району, прозвітувавши з нею і в обласному центрі.
А нині в районі активно проходить відзначення днів населених пунктів. Під час святкувань вшановують ветеранів праці, згадують про тих, хто прославився ратними і трудовими подвигами, плекав ниву, немало зробив для рідного краю, для процвітання Батьківщини.
Змістовні заходи пройшли під час святкування днів сіл Гільці, Городище, Нова Петрівщина, Осняг, Ковалі, Харсіки. Відбулися зустрічі із земляками, що приїздили з різних куточків України, спортивні змагання, вшанування родин, які у мирі й злагоді прожили багато десятиліть. Лунали пісні, запальні мелодії. Місцеві майстри демонстрували свої таланти на виставках народної творчості. До святкування готувалися усі, чепурили вулиці й садиби, прикрашали села державною і місцевою символікою. Немало допомогли і місцеві підприємці, які не пошкодували коштів, щоб односельці якнайкраще відпочили, зарядились оптимізмом.
А незабаром відзначатимуть свої дні древні Чорнухи та інші населені пункти району. Наприкінці вересня в райцентрі відбудеться традиційне обласне літературно-мистецьке свято “Благословенні ви, сліди мандрівника Сковороди”.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.